joi, 20 mai 2010

Chiar esti emo .?!


Sau mai bine spus chiar stii ce inseamna emo ?! Ma amuza unele fete si surpinzator unii baieti care spun ca " sunt emo" si nu stiu ce . Si daca ii intrebi :" Bai pai si cum sa fiu si eu emo ? Ce inseamna sa fii emo ? " Ori schimba subiectul , ori isi pun o alarma si spun ca ii suna nu stiu cine . Dar am niste sfaturi micute pentru voi :* :
1 . Intr'o poza daca stai singur pe o banca si scrii deasupra " emo girl " / " emo boy ", dragilor asta nu va face emo, va face chiar penibili .
2 . Daca iti faci poze la picioare cum le tii incrucisate sau mai stiu eu cum, chiar nu te face emo . Dar poate prin asta vreti sa va laudati cu noii papuci [ care din pacate pentru voi sunt poate muradari , dar voi tot puneti poza pe hi5 / la av [ pe mess ] / poza de blog / de facebook ca e TRU . ]
3 . Daca dati copy la o lista de formatii rock hard sau ce mai asculta emolaii si apoi dati paste la lista de muzica / trupe favorite de pe hi5 , nici asta nu va face emo .! Mai ales ca daca iti spune cineva de o trupa [ pe care tu intamplator o ai in lista ] si habar nu ai despre ce vorbeste :)) .
4 . Mai sunt si unele persoane care pe mess :" Vai imi urasc viata " si cu poza la av in care parul ii acopera toata fata , dar in realitate ii vezi la scoala cum sar si de la et 2 pana la parter de bucurie, energie , limbrici ce or mai avea.. e stupid, adia pe mess mereu "vai ce emo sunt", dar in realitate..nu e chiar asa .

Asa ca , fiti voi insiva, indiferent de stilul pe care il aveti, si nu incercati sa dati impresia ca aveti alt stil , pentru ca e foarte stupid

5 comentarii:

  1. Te iubesc!

    Prea adevarat, coaie:))!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai nu zau,m-ai vazut in realitate?

    RăspundețiȘtergere
  3. anonim sugi _!_...are dreptate..

    RăspundețiȘtergere
  4. acum fata are dreptate !Dar depinde pt ce motiv esti emo ...
    Ex.: poti fi pt ca ai o copilarie traumatizanta
    pt. ca ti-a murit cineva drag
    pt. ca te uraste soarta ...
    sau , poti fi din simplul motit ca traiesti intr-o lume de jeg , nu poti avea nici un prieten care sa tina cu adevarat la tine si nimeni nu te asculta ... (caz meu )

    RăspundețiȘtergere