luni, 19 aprilie 2010

Viciile .


De ce iubim viciile .? Pentru că ele ne condimentează viaţa şi îi mai dă un strop de culoare . Ele fac parte din natura noastră .! Pentru a simţi că trăieşti nu trebuie sa faci totul bine ... perfect. O viaţă fara deceptii ... vicii ... răsturnări spectaculoase de situaţie sau relaţii complicate nu este o viaţă pe care simţi că o trăieşti ... Şi un alt răspuns ar fi şi urmatorul : Le iubim pentru că ne simţim bine atunci când le practicăm, pentru că ele îţi dau starea pe care o cauţi.
Viciile pot fi placute ... dar şi neplacute ... De ce .? Pentru ca viciile pot cauza multe certuri, foarte multe... Certuri cu prieteni foarte buni, care îţi interzic un anumit viciu ... Şi printr-o ceartă aprinsa, totul se termină prost, foarte prost, când persoanele respective cad de comun acord să nu mai pastreze legătura ... şi de aici începe toată suferinţa . Dar mai este şi cazul în care “ prietenii “ te obligă să practici anumite vicii . Şi multe altele ...
Dar nu asta era ideea iniţială a mea . Spre încheiere aş vrea totuşi să spun că, viată nu ar mai fi la fel fără vicii .! Ar fi mai “ incoloră “ .

Un comentariu: